© 2017 Energycare Germany

VEGETARISKA JUICER? VARFÖR SKA VI DRICKA DEM?
I en värld där många människor svälter, medan andra har för mycket mat är det konstiga att många av de människor som har för mycket mat också svälter. Deras kroppar får inte den näring de behöver.


 
FYRA GODA SKÄL ATT DRICKA DESSA VEGETARISKA JUICER. 
 

X   MAT!  Många av oss tar varje dag i en hel del mat som antingen är smittad, förgiftad, genetiskt modifierad, överbearbetad, full med konstgjorda ämnen och mängder med tillsatt socker. Det här kan se bra ut och smakar bra men det saknar det flesta av de väsentliga delarna av riktig mat. Och ännu värre, så har de låtit bereda bort den naturliga godhet som kan finnas kvar i maten och istället så ersätter tillverkarna den med syntetiska substitut - och säger att det är näringsmässigt bra för dig. När vi får tillräckligt med näringsämnen i oss kräver vi mindre mat - vilket också är anledningen till att vi ska dricka dessa juicer som kan hjälpa oss att hantera vår vikt på ett bättre sätt.

X   VATTEN!  Oavsett om det är vanligt vatten, smaksatt, innehåller alkohol eller delar av frukt eller grönsaker så finns en hög sannolikhet att denna vätska du måste ha varje dag är förorenad, överbearbetad, full av konstgjorda ämnen, full med ohälsosamma kemikalier och syntetiska sockerarter - och som inkluderar vatten ur kranen. Det finns bevis för att dessa juicer kan hjälpa denna giftiga överbelastning. (Vänligen sök på Google - vi får inte berätta detta!)

 

X  AIR!  Vi andas luft. Omkring 20.000 gånger om dagen. Världshälsoorganisationen säger att 90% av alla människor i världen andas dålig luft. I vissa städer (London, Paris, Berlin, New York, Peking och många fler) är föroreningsindexet ofta så dåligt att tusentals människor dör varje år. Och myndigheterna kan råda dig att inte gå ut idag! En klinisk studie har visat att en dos av broccolijuice per dag ger dig phytonutrienter som hjälper din kropp eliminera produkter av den giftiga luften.

 
X  TRÄNING!  Våra kroppar behöver motion, eller åtminstone röra sig för att ha en effektiv matsmältning och för att eliminera allt ordentligt (minst en gång per dag) för att få vara friska. På grund av dålig mat, dåligt vatten och dålig luft är många människor alltför trötta och ibland alltför tröga att ens resa sig upp ur soffan. Om kroppen inte får tillräckligt med riktig mat och vatten och om man andas dålig luft hela dagen det kommer att bli riktigt svårt att få till en effektiv träning.

Kommer du att korrigera allt detta genom att dricka dessa juicer varje dag? Tyvärr kommer det att krävas mer än bara dessa juicer - men det är ett bra sätt att komma igång.MEN HÄR ÄR DEN GODA NYHETEN


Maten vi äter, vattnet vi dricker och luften vi andas och de bristande möjligheter några av oss har att utöva viss motion har utsatt oss för att få många hälsoproblem men en liten förändring kan göra en mycket stor skillnad.

 

Dessa juicer är tillräckligt för att börja göra skillnad. Om du lider nu av vissa hälsoproblem nu kan ändringarna kan vara dramatiska. Om du redan är på väg mot en god hälsa och njuter av livet kan dessa juicer komma att ge dig en extra skjuts längs den vägen.

 

Du kan vara någon som lider av en viss sjukdom - som kan förvärras av din mat, vatten, luft eller inaktivitet. Om så är fallet så titta vänligen på sidor om juicen. (Och Googles sökresultat av "dina krämpor" i kombination med broccoli, vetegräs, broccoligroddar och sulforaphane. Du kommer att bli förvånad!)

 

Varje juice har sina egna egenskaper som kan vara till hjälp för dig oavsett om det är vetegräs- eller broccolijuice. Annars så hittar du säkert fördelar i att dricka dem båda.

 

Det är svårt att ändra ditt totala födointag eller din totala vattenförbrukning under natten. Du kan verkligen ju inte bara sluta andas den förorenade luften du bor och sover i. Inte heller kan du hoppa rakt in i ett ansträngande träningsprogram om du för närvarande inte gör någonting. Men du kan komma igång med ett en sundare sätt att leva just nu genom att beställa dessa juicer.

 

Beställ nu så att du kan få börja må bättre i morgon.